Produsele Cooperativa Țara Mea, din luna august, și în magazinele Cora România

În luna august a acestui an, Cora Romania si Cooperativa Tara Mea au semnat un acord prin care produsele 100% romanesti marca Tara Mea vor fi vandute si prin magazinele Cora.

“Este inceputul unui process de expansiune pe care cumparatorii l-au solicitat de mai multa vreme, dar pentru care acum suntem complet pregatiti. Este a doua listare catre mari retaileri pentru Cooperativa Tara Mea si inceputul unei colaborari pe termen lung. Credem cu tarie ca produsele autentice romanesti, direct de la fermieri, trebuie sa fie accesibile in marile magazine, astfel incat publicului din marile orase sa ii fie facilitat accesul catre produse.” – Florin Burculescu, presedinte Cooperativa Tara Mea.

In prima faza, 30 de produse 100% romanesti, vandute sub sloganul “Din Romania pentru Romania”, vor fi prezente in rafturile Cora, pe segmentul produse lactate, oua, mezeluri, fructi si legume. Fiecare dintre produse este autentic romanesc, incepand cu hrana animalelor, pana la procesare, ingrediente si condimente.

Brandul Țara Mea livrează, încă din 1996, produse românești autentice, de cea mai buna calitate. Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativa agricolă din România și are peste 1.000 de fermieri membri, cu activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie. Tara Mea vinde, in acest moment, peste 300 de tipuri de produse alimentare 100% romanesti, care pot fi achizitionate , in acest moment, din magazinele Kaufland si Cora din toata tara.