Peste 480 de firme participă la INDAGRA 2019, iar 90% din suprafața expozițională este ocupată

3

Mai este doar o lună până la începerea Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2019, iar expozanții își pregătesc ofertele speciale pentru vizitatori.

480 de companii și-au asigurat deja un loc în cadrul celui mai important eveniment agricol din România, ocupând 90% din suprafața expozițională.

Evenimentul are un grad de internaționalizare de 34%, firme din 25 de țări anunțându-și participarea la INDAGRA 2019 cu produse și echipamente de ultimă generație: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Marea Britanie, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Lituania, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Coreea de Sud, Spania, Turcia, Ucraina.

Târgul INDAGRA 2019 se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Manifestarea reprezintă cadrul profesionist de ofertare, negociere și contractare pentru cele mai mari companii din industrie și specialiștii din domeniul agricol. Mai mult decât atât, la INDAGRA sunt expuse produse şi echipamente moderne cu scopul de a crește performanţele și profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

Menționăm că anul acesta, în cadrul Târgului internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei debutează Conferința INDAGRA – Ferma de familie, creatoare de valoare adăugată în România.

Aceasta se desfășoară pe 1 noiembrie 2019, în intervalul orar 11:00 – 14:00, în Sala Titulescu din Pavilionul B3 al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Prima ediție a Conferinței INDAGRA are ca tema principală „Valoarea adăugată pentru IMM-urile din domeniul agricol” și este planificată în două paneluri: Alocările financiare atrase de IMM-uri agroalimentare și Tendințe și oportunități de vânzare în industria agroalimentară.

La eveniment sunt așteptați antreprenori, fermieri, ingineri agricoli, producători și importatori din domeniul agricol, studenți la facultăți cu profil agricol și agroalimentar, precum și vizitatori interesați de achiziționarea de produse.

Conferința se va încheia cu un „speed date” unde publicul este așteptat să interacționeze direct cu specialiștii invitați. Întâlnirea dintre fermier și specialist va fi cronometrată de organizator, iar timpul alocat discuției va fi de aproximativ 3 minute. La expirarea timpului, se va face schimb de locuri, până ce se vor epuiza speakerii.

ACCESUL la conferință este GRATUIT! Pentru înscrieri transmiteți un mesaj cu numele și adresa de e-mail la: ioana.jianu@romexpo.ro, până pe data de 28 octombrie 2019.

Conferința INDAGRA este organizată de ROMEXPO, în parteneriat cu TMT PR the Agribusiness & Food Communicators, agenție de marketing și comunicare dedicată sectorului agro-alimentar.

 

Programul de vizitare

30 octombrie – 2 noiembrie, între orele 09:00 şi 18:00;

3 noiembrie, între orele 09:00 şi 16:00.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.