Noua Serie M de încărcătoare John Deere la un preț atractiv!

Overall

John Deere vine cu o nouă gamă de încărcătoare, ce include acum alte patru modele care acoperă o varietate de aplicații, de la sarcini standard de încărcare, până la operații care necesită performanţe premium și confort. Seria M a fost concepută special pentru clienții care au nevoie de un încărcător versatil la un preț atractiv.

Pentru spațiile de lucru mai înguste, găsite adesea în fermele mixte sau de animale, aceste

încărcătoare cu profilul brațelor mai subțire față de modele R, au ca rezultat o vizibilitate bună în jurul tractorului și față de cupă sau atașamentele cu care lucrați.

Toate modelele sunt dotate din standard cu opțiunea de auto-echilibrare mecanică (MSL), care oferă o forță de ridicare suplimentară pentru a face față cu succes provorcărilor. Cu 20% mai puțin balast necesar în tiranții din spate și cu o greutate cu 20% mai mică decât modelele din seria R, încărcătoarele din seria M sunt rapide și ușor de manevrat în lucru. Cu modelul 603M de exemplu, putem să ridicăm o cupă plină în patru secunde.

Toate încărcătoarele din seria M sunt echipate cu suspensie în standard. Conductele hidraulice sunt dirijate prin interiorul brațelor pentru a le proteja de orice potențial impact.

Modelele de încărcătoare din seria M sunt de asemenea complet compatibile cu atașamentele John Deere, permițând manevrabilitatea completă a punții frontale și a direcției, permițând totodată accesul la punctele principale de service ale tractorului.

Încărcătoarele din Seria M sunt disponibil pentru comenzi începând cu luna Iulie 2020.

Noile încărcătoare frontale John Deere seria M pot fi montate pe toata gama de tractoare John Deere cu putere de pana la 155 cp.

 

Seria M de încărcătoare: