Next Gen Farming anunță colaborarea cu Nuseed Romania privind comercializarea hibrizilor de floarea-soarelui și sorg în România

La NEXT GEN FARMING SRL suntem dedicați ecosistemului agroalimentar de la „Fermă la furculița”, folosind soluții inovatoare care susțin agricultura, procesarea și comercializarea, cu un accent puternic pe sustenabilitate. Colaborările strategice și produsele de top stau la baza businessului nostru.

Ca rezultat al filozofiei noastre comune pentru inovație, suntem încântați să anunțăm colaborarea dintre NEXT GEN FARMING SRL și Nuseed pentru comercializarea hibrizilor de floarea-soarelui și sorg în România. Sunt culturi a căror importanță crește în mod constant datorită profilului agronomic cu cerințe mai reduse pentru resurse și o amprenta mai mică asupra mediului (ex. emisiile de CO2).

Pentru piețele de floarea-soarelui destinate procesării uleiului, decorticării și consumului, Nuseed dezvoltă hibrizi de calitate superioară având la baza germoplasmă din SUA pentru a satisface cerințele pieței și pentru a oferi performanțe agronomice de top și producții ridicate. Acest parteneriat oferă un portofoliu competitiv pentru liniile Linolenic, High Oleic și pentru consum, utilizând întreaga gamă de tehnologii erbicide, Clearfield, Clearfield Plus și Express.

Programul Nuseed pentru dezvoltarea sorgului este fruntaș în ceea ce privește productivitatea, maturitatea, digestibilitatea, toleranța la secetă și salinitate. Hibrizii de sorg timpurii și ultra-timpurii permit chiar extinderea în noi regiuni climatice în care cultivarea nu a fost posibilă.

Cooperarea dintre NEXT GEN FARMING SRL și Nuseed va implica puternic ambele companii în agricultura durabilă într-o zona geografica extinsă și va consolida ambiția și realizările noastre comune.

Despre NEXT GEN FARMING SRL

NEXT GEN FARMING SRL este o companie nou înființată care activează în domeniul distribuției de inputuri pentru agricultură și al comerțului cu fructe, legume și produse alimentare. NEXT GEN FARMING SRL este dedicată ecosistemului agroalimentar de la „Fermă la furculiță”, utilizând soluții inovatoare care susțin agricultura, depozitarea, procesarea și comerțul cu un accent puternic pe sustenabilitate. Misiunea companiei este de a sprijini partenerii cu o ofertă diferențiată de soluții pentru o dezvoltare durabilă a sectorului agricol.

Despre Nuseed

Nuseed dezvoltă hibrizi de floarea-soarelui, rapița și sorg cu caracteristici unice, producții ridicate și conținut de uleiuri și proteine cu beneficii specifice pentru consumatori. Prin programele de cercetare, Nuseed creează de asemenea valoare adăugata și noi piețe. Există aproape 300 de angajați Nuseed, inclusiv sprijinul a peste 100 de membri ai personalului de cercetare, care lucrează în nouă locații globale plus două centre de inovare de ultimă generație. De la începutul anului 2006, Nuseed are acum vânzări în aproximativ 30 de țări și studii avansate în Australia, Europa, America de Nord și America de Sud.