NETagro lansează “Punem Fermele în Mișcare!” – ediția a II-a

Începem primăvara în forță! NETagro lansează astăzi cea de-a doua ediție a Concursului “Punem Fermele în Mișcare!” – o campanie destinată fermierilor, prin care compania dorește să vină în sprijinul producătorilor agricoli nu numai cu soluții tehnologice optime, ci și cu premii atractive.

Și pentru că anul acesta NETagro aniversează 15 ani activitate, 15 ani de când susține agricultura românească, ne-am dorit să creștem și miza concursului pe măsura unui asemenea an.

Astfel, cea de-a doua ediție a campaniei ”Punem Fermele în Mișcare” vine nu cu unul, ci cu 3 premii atractive!

✓ Premiul III – 1 Voucher “Tehnologiile NETagro”, în valoare de 10.000 Ron

✓ Premiul II – 1 autoturism Dacia Duster

✓ Marele Premiu – 1 autoturism Ford Ranger

Campania “Punem Fermele în Mișcare!” a fost creată de NETagro pentru a veni în întâmpinarea fermierilor cu o soluție extrem de versatilă și eficientă, atât pentru cultura mare, cât și pentru culturile speciale. Este vorba despre biostimulatorul organic de origine naturală, pe bază de aminoacizi liberi și peptide SIAPTON 10L.

Mecanismul concursului este unul simplu: acumulați puncte NETagro pentru a completa talonul de participare până în data de 30.11.2021 și puteți intra în concurs pentru a câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 3 premii extrem de atractive. 1 punct NETagro se acordă la achiziționarea a 60 l (litri) de Siapton 10L (la ambalaj de 5 litri).

Pentru a completa un talon sunt necesare 5 puncte. Perioada de desfășurare a concursului: 1 martie – 30 noiembrie 2021, iar Marea Extragere va avea loc pe 22 decembrie 2021.

Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig!

Cereţi talonul de participare de la reprezentantul NETagro din zona dumneavoastră!

Citiți Regulamentul integral al concursului pe: www.netagro.ro.