OMYA le-a oferit o experiență unică fermierilor la sediul central din ELVEȚIA

Pentru perioada 8 – 11 august, OMYA a organizat o deplasare la sediul companiei din Oftringen, Elveția, alături de NATUREVO si un grup de fermieri importanți din portofoliu. 

Scopul vizitei a fost înțelegerea activității companiei și impactul pe care Omya îl are la nivel mondial datorită unui portofoliu de produse care este dedicat susținerii și refacerii calităților fizico-chimice ale solului.

Mai întâi, fermierii au participat la o serie de prezentări din partea echipei OMYA, urmate de o vizită în Centrul de Cercetare și Dezvoltare al companiei, unde s-au realizat nenumărate teste cu produsele din portofoliu, dar si cu cele competitoare.

“Produsul Omya Calciprill® este cel pe care echipa de Cercetare și Dezvoltare din cadrul OMYA se concentrează cel mai mult, alături de Omya Magprill® și Omya Sulfoprill®14, produse obținute din carbonat de calciu granulat și destinate pentru ameliorarea si fertilizarea solurilor acide, bazice și sărace în magneziu”, au menționat specialiștii companiei elvețiene.

“Prin această acțiune ne-am dorit să le oferim fermierilor o alt fel de experiență și să îi aducem mai aproape de producător, pentru a înțelege mai bine viziunea OMYA și a descoperi noi modalități prin care să își crească productivitatea în ferme”, a declarat Mihaela RADU, Director de Marketing NATUREVO.

Omya este unul dintre principalii producători mondiali de minerale industriale – derivate, în principal din carbonat de calciu, dolomită și perlit – și un distribuitor mondial de produse chimice de specialitate.

Omya oferă, de asemenea, soluții de mediu destinate piețelor din agricultură, apă și energie. Înființată în 1884 în Elveția, Omya are o prezență globală care se extinde la peste 160 de locații în peste 50 de țări, cu 9.000 de angajați.

NATUREVO este unicul distribuitor în România pentru produsele OMYA.