Micul Fermier a redeschis showroom-ul din Șos. București-Urziceni, nr. 16!

DSC08312-Edit800

La mijlocul lunii noiembrie 2020 a reînceput activitatea showroom-ului de prezentare și vânzare Micul Fermier, situat în Complexul Expozițional Doraly, Șos. București-Urziceni, nr 16.

După o perioadă de renovări, Micul Fermier le prezintă clienților săi un showroom de prezentare și vânzare adaptat cerințelor prezentului, care oferă soluții complete pentru casă, fermă, grădina și livadă.

Gama variată de produse, modalitatea de expunere a produselor, serviciile de cea mai bună calitate și profesionalismul personalului de vânzare sunt elemente care converg către obiectivul Micului Fermier de a oferi clienților săi o experiență de cumpărare unică în acest domeniu de activitate.

Golden Fish SRL, compania care deține și comercializează brandurile Micul Fermier, Detoolz, Almaz și Micul Pădurar, este o companie antreprenorială românească, cu o vechime de 13 ani în piață și peste 1.000.000 de echipamente vândute.

Golden Fish SRL furnizează utilajele și echipamentele necesare gospodarilor și fermierilor, într-o gamă variată, care conține: motopompe, pompe, sisteme pentru irigații, drujbe și fierăstraie electrice, generatoare, motoare, tocatoare, mori, motocositori, echipamente pentru sudură, scule de mâna, unelte pentru bricolaj, foarfeci și unelte pentru grădinărit, produse pentru casă și camping, roți și produse pentru întreținere auto. Echipa oferă consiliere vânzare și post-vânzare, service eficient și gama largă de piese de schimb.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de produsele comercializate, promoții, concursuri, puteți urmări site-ul www.micul-fermier.ro și pagina de Facebook @miculfermiershop.