Mai multă distracție la tuns iarba în propria curte

Un gazon bine întreținut este întotdeauna o priveliște binevenită, și niciodată mai mult decât acum.

John Deere introduce noi caracteristici pentru gama sa X100 din seria de tractoare de gazon 2021, împreună cu actualizări pentru seriile X300 și X500.

Toate cele 6 modele din X100 încorporează noul design al capotei. Transmisia hidrostatică și pedalele alăturate permit operatorului să schimbe direcția fără a fi nevoie ridicarea piciorului, făcând mișcarea foarte confortabilă pentru acesta.

Sacul colector de iarbă a fost reproiectat pentru o golire și o curățare mai ușoare. Pentru tractoarele X117R, X147R și X167R sacul colector este în variant standard, iar pentru modelel X107, X127si X167 cu descărcare laterală, colectorul este opțional.

Tabloul de bord a fost restilizat asemăntor cu cele din industria auto, iar acum oferă o viziblitate mai bună a indicatorului de combustibil pe modelele X127 și X167. Noul scaun de pe modelele selectate oferă un confort sporit operatorului, în special în zilele călduroase.

Toate tractoarele de gazon din seriile X300 și X500 pentru 2021 beneficiază de motoare mai puternice, care le permit să se deplaseze cu ușurință pe porțiuni de teren cu pante mai abrupte și accelerează cosirea suprafețelor mai mari. Totodată, aceste motoare asigură perfomanțe îmbunătățite la înlăturarea zăpezii în sezonul rece.

Molele X354, X370 și X380 vin cu design nou, îmbunătățit, în ceea ce privește scaunul operatorului. Fiind mai înalt, acesta oferă un nivel mai ridicat de confort și sprijin.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați cea mai apropiată reprezentanță IPSO.