LIDEA – UN NOU BRAND PE PIAȚA DE SEMINȚE!

În urma fuziunii între Euralis Semence și Caussade Semences Group care a avut loc la data de 1 septembrie 2020, a fost creat și lansat noul brand – LIDEA. Situată deja în top 10 companii producătoare de semințe în lume, ambiția Lidea este să devină unul dintre liderii de pe piața de semințe din Europa.

Într-un mediu extrem de competitiv, strategia de brand Lidea este concepută pentru a satisface nevoile și așteptările tuturor clienților: fermieri și distribuitori. Lidea este un brand multi-specie, modern și inovativ, orientat către fermieri. Lidea oferă o gamă completă de hibrizi și servicii precum și soluții multi-specie personalizate și durabile pentru a îmbunătăți performanța în feră, pe tot parcursul anului. Brandul Lidea susține performanța economică a fermierilor și a partenerilor săi și este pregătit să facă față provocărilor actuale și viitoare ale sectorului agricol.

Unul dintre obiectivele Lidea este să devenim furnizorul preferat al fermierilor și distribuitorilor și să oferim semințe de calitate garantând trasabilitatea deplină. Sub brandul Lidea comercializăm varietăți pentru următoarele specii: porumb, floarea-soarelui, cereale păioase, soia, sorg, rapiță, furaje, covoare vegetale și leguminoase.

România este o piață strategică pentru multiplicarea și procesarea de semințe, precum și un centru logistic important, care deservește piețele din Europa de est și sud-est. Colaborăm cu o rețea de fermieri locali pentru a multiplica hibrizi aclimatizați condițiilor pedoclimatice din România și pentru a oferi produse perfect adaptate nevoilor clienților noștri, la standarde Lidea.

Consolidarea portofoliului de produse multi-specie permite echipei comerciale Lidea, formată din 45 de specialiști în vânzari și agronomie, să susțină performanțele economice și tehnice ale hibrizilor în fața clienților (fermieri și distribuitori) și să răspundă provocărilor agriculturii de mâine.

Despre Lidea

Lidea are expertiză bogată pe întreg lanțul valoric, de la cercetarea și amelioarea varietăților, producerea de semințe și până la comercializarea produselor finale. Cu o cifră de afaceri de 350 mil euro, 2.000 de angajați, 17 stații de cercetare în Europa și 8 unități de producție, Lidea crează și oferă pentru întreg ecosistemul agribusiness soluții personalizate și durabile care generează valoare adaugată pe întregul an agricol.