Întâlnire online între fermierii din zootehnie

Ne bucurăm să anunțăm organizarea evenimentului: „Crește-ți profitul în fermă. Alege depozitarea în silobag!”, marca Grain Bags România, ediție dedicată zootehniei. Acesta se va desfășura pe 17 februarie 2021, începând cu ora 10:00, online, pe Zoom și pagina de Facebook a companiei Grain Bags România.

Link Facebook:

https://www.facebook.com/events/3803493886355614

Evenimentul este în fapt, o întâlnire între fermierii care activează în domeniul zootehnic pentru a discuta liber despre sistemele eficiente de depozitare a cerealelor și furajelor. Vom afla ce presupune investiția într-un sistem silobag, în cât timp se amortizează și ce avantaje aduce fermierilor. Și mai mult de atât, vom putea asculta și părerile fermierilor care folosesc deja acest sistem inovator.

De asemenea, vom afla de la fermierii invitați cum arată sectorul de creștere al animalelor din România în 2021, care sunt problemele cu care se confruntă fermierii și ce soluții cred că ar trebui implementate.

Ne bucurăm să îi avem ca invitați pe unii dintre fermierii care fac performanță în agricultură. Și aici, ne referim la:

Dan Țandea, președinte Cooperativa Someș Arieș;

Lucian Chelariu, inginer SC Panifcom SA (fermă cu peste 1.000 de vaci Holstein);

Sorin Cobuz, director comercial Suinprod SA Roman (fermă de creștere și îngrășare a porcilor din rasele Marele Alb, Landrace și Duroc);

Viorel Ninulescu, administrator Ferma Fenov (efectiv de 460 de vaci de lapte, lucrează 1.000 ha);

Iosif Bota, administrator EMA Gab (fermă de vaci Holstein);

Adrian Țone, administrator Bankok 84 Impex SRL (lucrează 3.000 de ha în apropierea Bucureștiului).

Îl vom avea alături și pe Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags România. Iar, discuțiile vor fi moderate de jurnalistul Tudor Calotescu.

Despre Grain Bags România

Este o companie românească, înființată în anul 2015 și care furnizează soluții de depozitare în silobag. De asemenea, este singura din țară care are specialiști în acest sistem și care știu să ofere consultanță fermierilor. Grain Bags comercializează atât silobag-uri, cât utilaje de încărcare în silobag, dar prestează și servicii cu personal calificat.

Silobag-urile marca Grain Bags sunt importate din Germania și reprezintă cea mai ieftină metodă de depozitare a cerealelor și furajelor, oferind o alternativă pentru o mai bună valorificare a producției.