F-391 continuă tradiţia performantă a maşinilor de tuns iarba

Kubota şi-a extins renumita serie F de maşini de tuns frontale cu modelul F-391, care oferă o gamă de noi caracteristici ce îi sporesc performanţa şi productivitatea. Acest nou model se alătură lui F-251, lansat mai devreme anul acesta. Acest duo de maşini de tuns iarba autopropulsate, robuste şi puternice, oferă soluţia ideală pentru cosirea rapidă a suprafeţelor mari.

Propulsată cu motorul de ultimă generaţie Kubota Stage V de 38 CP, F-391 este proiectată să asigure randament, confort şi manevrare ergonomică pentru operator. Astfel, ea continuă şi întăreşte poziţionarea seriei F ca opţiunea preferată pentru administratorii de parcuri, spaţii deschise şi pentru autorităţi publice.

Îndeplinind cele mai recente standarde de emisii, motorul Kubota cu 4 cilindri asigură puterea necesară pentru a realiza cele mai solicitante lucrări, pe toată durata zilei. Rezervorul de 61 de litri asigură intervale mari între alimentări.

Manevrarea se face cu o transmisie hidrostatică în două trepte. Acţionarea 4×4 disponibilă opțional sporeşte siguranţa în condiţii de umezeală sau pe pante.

F-391 are o capacitate de ridicare de 260 kg, masă de tăiere de 1,51 m sau 1,80 m cu descărcare laterală sau posterioară. Opţional sunt disponibile kit de mulch sau rezervor colector, pentru randamente superioare.

Mulţumită servodirecţiei şi punţii de lucru frontale, F-391 este foarte manevrabilă. Se poate mişca în jurul echipamentelor de la locurilor de joacă şi mobilierului stradal. Viteza de deplasare de până la 19.6 km/h îi permite să acopere suprafeţe mari într-o zi de lucru.

Confortul operatorului a fost avut în vedere la fiecare etapă a proiectării, inclusiv în ceea ce priveşte volanul reglabil, comenzile ergonomice, panoul cu vizibilitate sporită şi cadrul anti răsturnare (ROPS) pliabil ,în timp ce platforma spaţioasă oferă acces uşor. Noua capotă dintr-o singură piesă şi grila detaşabilă a radiatorului facilitează mentenanţa.

F-391 va fi disponibil la distribuitorii Kubota la finele anului.

Despre Kubota

Kubota este lider în domeniul producţiei de echipamente agricole, de gazon şi construcţii, precum şi de motoare industriale încă din 1890. Cu sediul mondial în Osaka, Japonia şi birouri în peste 120 de ţări, cu peste 41.000 de angajaţi în America de Nord, Europa şi Asia, Kubota a realizat venituri de 17.3 miliarde de dolari în 2020. Deşi echipamentul agricol este prima linie de produse a Kubota, Kubota produce, de asemenea, un portofoliu divers de alte produse, inclusiv sisteme de filtrare a apelor urbane, sisteme de irigaţii, sisteme pentru conducte, acoperişuri şi valve subterane de mari dimensiuni.

Misiunea noastră

Misiunea noastră, “For Earth, For Life”, exprimă angajamentul nostru de a proteja mediul natural al Terrei şi a ajuta la producerea de alimente şi furnizarea de apă – vitale pentru nevoile societăţii pe măsură ce populaţia globului continuă să crească. Această misiune este îndeplinită de fiecare dată când un tractor Kubota lucrează terenul sau strânge recolta, pentru a produce alimente pentru viaţă, sau echipamentul nostru de construcție excavează pentru transportul resurselor de apă sau pentru adăpost. Pentru mai multe informaţii privind Kubota, vă rugăm să accesaţi site-ul www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.