Elita producătorilor agricoli din România l-a pierdut pe Cristian Lungu, unul dintre cei mai cunoscuți crescători de vaci de lapte din țara noastră!

În această dimineață, elita producătorilor agricoli din România l-a pierdut pe Cristian Lungu, unul dintre cei mai cunoscuți crescători de vaci de lapte din țara noastră. Ovidiu Lungu, fiul cunoscutului fermier din localitatea Dascălu ne-a transmis această veste tristă.

Un om de excepție, un profesionist desăvârșit, dedicat agriculturii și zootehniei, Cristian Lungu, preşedinte al Asociaţiei Fermierilor Utilizatori de Automate pentru Desfacerea Laptelui Crud, din România a fost un adevărat sprijin al micilor fermieri dar și al fermei de familie.

Cristian Lungu, fermierul exemplu din comuna Dascălu, judeţul Ilfov cultiva 360 de hectare cu cereale şi deținea o fermă de 50 de capete de vaci de lapte Holstein. Printre planurile investiționale ale acestui an se regăseau: extinderea sectorului zootehnic, dezvoltarea unei unități de procesare a laptelui precum și realizarea unei microferme de pui de carne.

Cristian Lungu, unul dintre cei mai implicați fermieri din România, era cunoscut pentru pozițiile sale pertinente, fiind o voce puternică și un sprijin real în promovarea și susținerea fermierilor. Astăzi, 19 octombrie agricultura României devine mai săracă și mai tristă fără apreciatul fermier Cristian Lungu.

Echipa Business Press Agricol – Cotidianul Agricol deplânge moartea fermierului Cristian Lungu, un excelent colaborator şi partener de dialog al revistei noastre.

În aceste momente grele şi cu nespusă tristeţe în suflet transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi fie ca Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace la dreapta Lui!