De la 1 septembrie, Claudiu Ardelean va fi noul director general al companiei Agris Seeds Plants

claudiuardelean

Începând cu 1 septembrie 2019, Claudiu Ardelean va fi noul director general al companiei Agris Seeds Plants, după ce Cristian Grecu îşi va încheia colaborarea la sfârşitul acestei luni, decizând să îşi continue cariera în altă companie.

“Îi mulţumim lui Cristian Grecu pentru contribuţia eficientă în dezvoltarea afacerii Agris Seeds Plants în Romania şi îi dorim o carieră profesională de succes. Totodată, îl felicitam pe Claudiu Ardelean pentru noua funcţie şi îi dorim un parcurs excelent în dezvoltarea profesională alături de AGRIS”, a precizat Georgios Karakolis, Administrator al companiei AGRIS Sees Plants S.R.L. în comunicatul transmis redacţiei Business Press Agricol.

Prezenţa companiei greceşti AGRIS în România, sub forma Agris Seeds Plants este rezultatul dezvoltării planificate a regiunii unitare legumicole din Balcani. De altfel, intrarea pe piaţa românească a fost susţinută de preluarea distribuţiei produselor CLAUSE, în exclusivitate pentru ţara noastră, continuând astfel colaborarea de succes din Bulgaria şi Grecia. Ulterior, Agris Seeds Plants a format şi a dat în folosinţă o reţea de suport tehnic în toate regiunile legumicole ale României, precum şi o reţea de parteneri comerciali.