Cristian Ursăchescu este Directorul General al companiei ROUA Semințe

Astăzi, când sărbătorim Ziua Națională a României, compania ROUA Semințe îl anunță pe Cristian Ursăchescu în funcția de Director General și fondator.

Cristian are 39 de ani și o experiență de 13 ani în poziții de vânzări și  management în companii multinaționale de profil din sectorul agribusiness din România. Noul Director General a jucat un rol determinant în dezvoltarea portofoliilor de semințe, dar și în dezvoltarea echipelor de vânzări. Rezultatele sale excelente din ultimii ani și experiența dobândită îl vor ajuta în noua sa carieră de antreprenor.

Numirea sa în calitate de Director General a intrat în vigoare pe 01.12.2021.

“În portofoliul ROUA Semințe puteți regăsi în exclusivitate hibrizi și soiuri de TOP din portofoliul producătorilor români sau prezenți în România, fiind totodată și cel mai de încredere partener căruia i se oferă astfel de exclusivități. ROUA Semințe susține cultivarea semințelor certificate în fermele din Romania garantând faptul că folosirea semințelor certificate ridică profitabilitatea fermelor. Sunt optimist și am convingerea că portofoliul și serviciile noastre îi vor convinge pe fermierii din România că genetica noastră îi va ajuta să-și dezvolte afacerile și să devină mai profitabili. ROUA Semințe procesează și depozitează semințe certificate de cereale în depozitele proprii din Calea București, nr. 40, la aproximativ 2 km de la ieșirea din Slobozia către Urziceni”, a declarat Cristian la începerea mandatului.

Cristian a studiat la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București unde a absolvit Facultatea de Agricultură, având diplomă de licență în inginerie agronomică și un master în agribusiness.

Despre ROUA Semințe:

Fondată în 2021, compania națională ROUA Semințe este specializată în cercetare, testare și vânzarea de semințe certificate, dar și în oferirea consultanței de specialitate clienților săi. ROUA Semințe le oferă clienților săi soluții personalizate ce se pretează la tehnologia folosită, tipul de teren, fertilizare și alți factori determinanți pentru producții ridicate și sigure, contribuind astfel la depășirea provocărilor globale.

Consultanța specializată, serviciile de calitate, soiurile și hibrizii de top sunt elementele aflate la baza promisiunii ROUA Semințe față de clienții săi.