Consiliului Director LAPAR a stabilit noua organigramă, preşedinte interimar fiind ales Gheorghe Albu

gheorghealbu lapar

Luni, 15 Aprilie 2019 a avut loc sedinta Consiliului Director LAPAR, in cadrul careia s-a pus in discutie cererea de autosuspendare a Presedintelui LAPAR, Laurentiu Baciu, precum si alegerea unui presedinte interimar conform statutului.

Consiliul Director a luat act de cererea de autosuspendare a Presedintelui LAPAR, Dl Laurentiu Baciu pentru o perioada de 60 de zile si a fost ales Presedinte interimar Dl Vicepresedinte Gheorghe Albu.

Totodata, s-a hotarat infiintarea unor departamente alcatuite din membrii Consiliului Director, astfel:

Departament economic:

 1. Dan Ilie – responsabil
 2. Popescu Ilie – membru
 3. Ciobanu Daniel – membru

Departament juridic:

 1. Vasile Datcu – responsabil
 2. Liviu Precup – membru
 3. Nechifor Ionica – membru

Departament reprezentare institutii cu care LAPAR-ul are legaturi (MADR, AFIR, APIA, etc) si elaborarea strategiilor privind actiunile LAPAR:

 1. Bazon Constantin – responsabil
 2. Mocanu Adrian – membru
 3. Topala Marian – membru
 4. Valeriu Calin – membru
 5. Sitaru Nicolae – membru
 6. Manaila Ion – membru
 7. Moraru Stefan – membru

Departamentul de comunicare si organizare evenimente:

 1. Gheorghe Albu – responsabil
 2. Alexandru Baciu – membru
 3. Aron Emanoil – membru
 4. Grigore Petre – membru

 

Alte subiecte dezbatute au vizat:

 1. Comunicarea catre toti membrii Consiliului Director a tuturor angajamentelor financiar-contabile (plati, incasari, contracte etc) inainte de a fi efectuate, in vederea luarii la cunostinta de catre toti membrii Consiliului Director, iar daca sunt observatii acestia le pot face.
 2. Angajarea unei firme de audit care sa evalueze situatia financiar-contabila, unde persoana responsabila sa fie Dl Spita Ionut – cenzor LAPAR.
 3. Angajarea unui specialist tehnic in domeniu caruia sa i se intocmeasca fisa postului cu atributiile pe care trebuie sa le indeplineasca.
 4. LAPAR isi continua activitatea in folosul agricultorilor romani, ca si aceea de membru al ELO, respectand agenda convenita cu conducerea organizatiei europene.
 5. LAPAR isi doreste o imbunatatire a colaborarii cu toate organizatiile reprezentative la nivel national, pentru un efort comun, in sprijinul agricultorilor.