Claudiu NOVAC devine Partener in cadrul Agxecutive

Claudiu NOVAC are o experienta de peste 3 ani in agribusiness acumulata in principal alaturi de Agxecutive, participand activ atat in misiuni de consultanta strategica catre companii multinationale sau locale, cat si in numeroase misiuni de recrutare executiva pentru pozitii de middle si top management, atat in Romania, cat si in tarile vecine. 

Ca o incununare a eforturilor consecvente depuse in cadrul companiei si contributia esentiala adusa la cresterea businessului, Claudiu a intrat astazi si in capitalul firmei.

« Sunt incantat ca dupa o perioada de 3 ani de invatare si activitate intensa se vad rezultatele. Ii multumesc lui Florin CONSTANTIN pentru sansa pe care mi-a dat-o de a ma lansa pe orbita profesionala. El m-a recrutat initial intr-un internship in 2018. Acum ma poti mandri cu faptul ca am ajuns sa detin si parti sociale in Agxecutive, iar aceasta ma motiveaza sa dau 110%: cerul este limita! », a declarat Claudiu NOVAC.

Fondatorul AgxecutiveFlorin CONSTANTIN, a declarat cu aceeasi ocazie: „Sunt mandru de evolutia si maturizarea pe model «fast track» ale lui Claudiu, iar el demonstreaza faptul ca tinerii sunt cu adevarat resursa de competitivitate pe care Romania, in general, si agricultura, in special, pot si trebuie sa o acceseze. Bineinteles, trebuie procedat cu rabdare si cu metoda. Experienta pozitiva cu cresterea lui Claudiu, precum si cu ceilalti membrii ai echipei AGXECUTIVE, toti tineri dinamici si destepti, ne-au incurajat sa lansam in 2022 UnivAgx, un proiect menit sa replice acest model de insertie profesionala utila a tinerilor in organizatiile beneficiarilor nostri din sector.”

Agxecutive este inca din 20215 leaderul pietei de servicii integrate pentru optimizarea competitivitatii  companiilor din sectorul agro-alimentar din Romania si regiunea Marii Negre: Consultanta strategica, Market intelligence, Formare profesionala, Recrutare executiva si Leasing de personal. Totul despre companie pe: www.agxecutive.com