Au început înscrierile la CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill __site

De astăzi, 9 decembrie 2019, s-a dat startul oficial pentru înscrierile la CARNEXPO Grill – un concept nou de eveniment, marca a revistei INDUSTRIA CARNII.RO şi a platformei de specialitate EUROMEATNEWS.COM. Acesta marchează deschiderea sezonului şi lansarea de produse de grill din portofoliul celor mai importante firme românesti şi din străinatate.

Evenimentul este dorit şi aşteptat de mare parte a specialiştilor din industrie, tocmai prin perspectiva a ceea ce oferă, şi anume, noi oportunităţi de business. Totul se va desfăşura pe 4-5 iunie 2020, la Theodora Golf Club, lângă Alba Iulia.

Sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai celor mai mari companii – producători şi procesatori de carne din România şi din străinătate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori şi exportatori reprezentativi din domeniu, reprezentanţi de vârf din Ambasade, dar şi chefi care reprezintă cu mândrie sectorul HoReCa.

Aşadar, vom avea ocazia să ne adunăm într-un mediu relaxant, un cadru de cinci stele, unde timp de două zile vom purta discuţii în aer liber, vom juca golf, ne vom aduna în jurul gratărului şi vom ciocni un pahar de vin.

Participă şi tu la evenimentul de referinţă pentru sectorul de carne şi preparate din carne, într-o atmosferă de vis în cadrul Theodora Golf Club! Înscrierile se pot face accesând site-ul: www.carnexpogrill.ro.

Repere din program:

  • standuri ale companiilor de top din industria carnii cu degustare de produse.
  • timp de recreere si socializare prin participarea la jocul de golf.
  • seara festiva cu gratar care marcheaza deschiderea sezonului si lansarea de produse de grill a celor mai importante firme romanesti si din strainatate.
  • degustare de vinuri alese, dar si initiere din partea somelierilor in ceea ce priveste asocierea tipurilor de carne cu vinul.
  • zone de show-uri culinare unde chefi de renume au pregatit multe surprize si provocari pentru invitati.
  • timp pentru discutii interactive pe teme de actualitate din domeniul industriei carnii intr-un mediu mai putin formal.
  • trofee si diplome de participare oferite reprezentantilor companiilor din domeniu.