Alta Seeds asigură soluții viabile și sustenabile pentru fermierii români

Alta Seeds, brandul premium de semințe pentru culturi de înaltă calitate care aparține companiei globale UPL, a organizat pe 27 ianuarie prima conferință de presă în România, la hotelul Crowne Plaza din București, pentru a comunica informații despre brandul și portofoliul său de produse.

Prezentarea companiei a fost făcută de către Cosmin Popescu – Business Development Manager Europa Centrală și de Est și de către membri ai conducerii globale, respectiv: Saumen Sarkar  – Europe Business Lead și Benjamin Marolda – Global Commercial Director. Portofoliul Alta Seeds a fost prezentat de Ion Voinea, Product Manager. Compania UPL a fost reprezentată de Andreea Manolescu, UPL Crop Protection Country Head. 

Alta Seeds este prezentă în peste 84 de țări cu birouri de vânzare, are o prezență comercială în cele mai importante piețe și este în continuă dezvoltare, având în acest moment 24 de stații de producție și 24 de centre de cercetare și dezvoltare. Misiunea lor este foarte clară: să asigure soluții viabile fermierilor și consumatorilor finali, ținând cont de provocările cu care ei se confruntă în acest moment, printre care schimbările climatice sau scăderea siguranței alimentare.

“Suntem nerăbdători să investim în România și în alte țări europene. Operațiunea noastră aici este în creștere. Recent am înființat un hub de producție de semințe în România pentru a livra semințe în toată Europa”, a declarat Soumen Sarkar, Europe Business Lead. El consideră că regiunea Europei Centrale și de Est are tot ce este necesar pentru a asigura viitorul agriculturii în Europa.

Alta Seeds este una dintre companiile de semințe cu creștere rapidă la nivel global și se implică pentru o dezvoltare sustenabilă. “Ne-am angajat să respectăm obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU și să sporim prosperitatea și securitatea alimentară a fermierilor, menționează Benjamin Marolda, Director Comercial global UPL,  în cadrul conferinței.

“Suntem aici să îi ajutăm pe fermieri să obțină mai mult cu mai puțin. Fie că vorbim de timp, bani sau efortul depus în a atinge rezultatele dorite”, spune Cosmin Popescu, Business Development Manager Europa Centrală și de Est.

Investiția în cercetarea culturilor inteligente din punct de vedere climatic (cum ar fi cea de sorg sau cea de floarea-soarelui cu conținut ridicat de ulei) merge mai departe, iar efortul depus de Alta Seeds pentru a asigura fermierilor români semințe de cea mai bună calitate, în vederea îmbunătățirii productivității, rămâne obiectivul țintă al companiei.

Despre Alta Seeds

Alta Seeds este un brand premium al Advanta Seeds în Europa și America de Nord. Advanta Seeds este parte a grupului UPL, grup care ocupă a cincea poziție în clasamentul mondial, în domeniul Agribusiness, ca cifră de afaceri.

Compania are peste 60 de ani de experiență în cercetarea și dezvoltarea în domeniul geneticii plantelor și este lider în multe regiuni în ceea ce privește culturile de câmp, precum cerealele de sorg, furajele, porumbul, floarea-soarelui, rapița, orezul și multe segmente de leguminoase.

Pentru noutăți, întrebări și recomandări de produse, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/altaseedsromania

Linked In: https://www.linkedin.com/showcase/alta-seeds-românia/

Website: https://www.altaseeds.ro/