Agxecutive recrutează un Sales Representatives Argeș & Olt pentru un furnizor multinațional de semințe cultură mare

Campania de Toamna bate la usile fermelor! Campurile trebuie din nou insamantate cu cea mai buna genetica pentru a avea productiile scontate.

Agxecutive revine catre specialistii din agribusiness cu o noua pozitie de SALES REPRESENTATIVE pentru zonele ARGES si OLT.

Aceasta pozitie va face parte din noua echipa de vanzari a unui producator de seminte, cu o istorie bogata in breeding-ul de Floarea Soarelui, Rapita, Porumb si Sorg.

Beneficiarul face parte dintr-unul din cele mai importante grupuri multinationale din agribusiness-ul global cu puternice sinergii intre diversele categorii de inputuri.  

Candidatul potrivit detine:

– O experienta de minim 2 ani in semintele pentru cultura mare in zonele Arges si respectiv Olt

– O cunoastere personala a distribuitorilor de inputuri din zona alocata si are abilitati dovedite de negocieri B2B cu acestia

– Studii superioare in sectorul agronomic, putand oferi si consultanta tehnica catre fermierii cheie

– Permis B si bun utilizator de Microsoft Office (Excel, PowerPoint, Outlook).

Pachetul de compensatii si beneficii cuprinde toate elementele pentru ca motivatia viitorilor angajati sa ramana ridicata si a atinge performanta comerciala scontata!

Alature-te chiar ACUM celei mai tari echipe din agribusiness, aplicand confidential la claudiu.novac(a)agxecutive.com / 0743.488.022 sau disemineaza acest anunt in lista TA de contacte profesionale calificate!

#Agxecutive #NewOpportunity #Agribusiness #SalesRepresentative #Seeds