A.P.I.M.A.R. măsuri importante pentru a preveni modul în care noul coronavirus poate afecta activitatea din ferme

image002

A.P.I.M.A.R. și membrii săi apreciază și recunosc rolul deosebit de important pe care fermierii îl au în economia națională în general, dar mai ales în astfel de situații dificile în care ne aflăm din cauza noului coronavirus (COVID-19).

Pe parcusul ultimelor zile membrii A.P.I.M.A.R. s-au pregătit, țînând cont de recomandările și restricțiile impuse de autoritățile guvernamentale, pentru a preveni modul în care noul coronavirus poate afecta activitatea proprie dar și pe cea a fermierilor și au întreprins următoarele măsuri:

Se respectă distanțarea socială prin modul de lucru flexibil, atât din punct de vedere al programului cât și din punct de vedere al locației.

–  Toate departamentele sunt funcționale pe oricare dintre canalele de comunicare la distanță. Membrii A.P.I.M.A.R. pot fi contactaţi telefonic sau online pentru orice situație sau nelămurire tehnică sau comercială.

Se asigură continuitatea în activitarea desfășurată în condiții de maximă igienă și siguranță. 

–  Piesele de schimb pentru utilajele agricole sunt deja asigurate în mare parte pentru campania de primăvară, o parte fiind însă încă pe drum și trebuind să ajungă cu bine la destinație pentru finalizarea campaniei de primăvară în bune condiții. În depozitele membrilor A.P.I.M.A.R. sunt respectate toate normele de prevenție solicitate în această perioadă.

 Asigurarea intervențiilor de service în situații ce nu suportă amânare.

–  Echipele de service mobil pot interveni în situații de urgență, ulterior unei discuții telefonice cu responsabilul tehnic regional pentru a stabili detaliile necesare.

În contextul COVID 19 prioritatea A.P.I.M.A.R. și membrilor săi este protejarea siguranței sanantatii angajaților, colaboratorilor și comunității în care își desfășoară activitatea și de aceea vor continua luarea tuturor măsurilor de precauție în vederea limitării contactului direct, mai ales acolo unde există alternative.

Mulțumim anticipat tuturor clienților și partenerilor noștri pentru suportul pe care îl vor acorda echipelor noastre pentru ca, împreună, să trecem cât mai bine peste această perioadă.