5 insecticide iscusite eficiente in culturile de cereale paioase!

5 insecticide

Ce produse pot fi aplicate in primavara pentru combaterea daunatorilor din culturile de cereale paioase, daunatori precum afidele, gandacul ovazului, viermele rosu al paiului, plosnita cerealelor, etc?

In portofoliul de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO gasiti patru insecticide de contact si ingestieFASTER 10 EC (cipermetrin 100 gr/l), KARIS 10 CS (lamda- cihalotrin microincapsulat 100 gr/l), FASTER GOLD 50 EC (lambda-cihalotrin 50  g/l) si FASTER DELTA (deltametrin 25 g/l) si un insecticid cu actiune sistemica: MOSPILAN 20 SP (acetamiprid 200 gr/kg).

FASTER 10 CE este omologat in doza de 0,15 l/ha la grau, orz si ovaz pentru combaterea gandacului balos (Lema melanopa) si doar la grau pentru combaterea viermelui rosu al paiului (Haplodiplosis marginata) si plosnita graului (Eurygaster integriceps).

KARIS 10 CS este omologat in doza de 0,05 l/ha la grau, orz, ovaz si grau durum, pentru combaterea afidelor (Aphis spp.) si la grau pentru combaterea mustei cerealelor (Opomyza florum).

FASTER GOLD 50 EC este omologat in doza de 0,1 l/ha la grau, orz si ovaz, pentru combaterea daunatorilor: opomiza cerealelor (Opomyza florum), paduchele verde al cerealelor (Schizaphis graminum), afide spic (Metopolophium dirhodum), paduchele cenusiu al graului (Rhopalosiphum padi), paduchele verde al porumbului (Rhopalosiphum maidis), paduchele ovazului (Macrosiphum avenae).

FASTER DELTA este omologat la cereale paioase, in doza de 0,3 l/ha, pentru combaterea daunatorilor: afide ale spicului (Sitobion avenaeRhopalosiphum padiMetopolophium dirhodum), plosnita cerealelor (Eurygaster intergriceps), gandacul balos (Lema melanopa) si  viermele rosu al paiului (Haplodiplosis marginata).

MOSPILAN 20 SP, insecticid cu actiune sistemica rapida, cu o actiune de peste 3 saptamani este omologat in doza de 0,1 kg/ha pentru combatera plosnitei cerealelor (Eurygaster integriceps).

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/
Echipa ALCEDO