“Agribusiness-ul este un domeniu fascinant și extrem de generos!”

Iulia Tudor, manager comunicare și Adriana Mitran, manager marketing, AgroConcept Impex

„În cadrul companiei AgroConcept, peste 25% dintre angajații la nivel național și 3 dintre cei 7 membri ai echipei de Top Management sunt femei.

Este adevărat că multe locuri de muncă din agribusiness par exclusiv masculine, dar nimic nu oprește o femeie să aibă o carieră de succes în acest domeniu, dovadă și numeroasele femei CEO din companii naționale sau internaționale.

De asemenea, nu există secrete pentru a ajunge într-o funcție de management. Există însă oportunități, dublate de muncă și pasiune, ca în orice alt domeniu.

Orice femeie care aspiră la o carieră în acest domeniu trebuie să știe că, deși activitatea de agribusiness nu este foarte bine oglindită în media generalistă, domeniul este fascinant și extrem de generos.

Vorbim despre cariere pe termen lung, într-o lume foarte dinamică, reală, profund umană, care se adaptează non-stop anotimpurilor, inovațiilor, cererilor tot mai diverse din domeniul alimentației.

În plus, cu cât un sector de activitate pare mai masculin, cu atât este mai motivant să ai succes și să spargi tiparele” – Iulia Tudor, manager comunicare și Adriana Mitran, manager marketing, AgroConcept Impex.