Specialiştii NHR Agropartners, pregătiţi de AgriPlanta-RomAgroTec

NHR la Agriplanta

Luna mai este un bun barometru pentru ca fermierii să evalueze un start bun al culturilor însămânţate din toamnă sau din primăvară. Şi totodată este un moment prielnic ca fermierii români să caute utilajele necesare care să îi ajute în obținerea unei recolte productive, pentru că automatizarea a început să se integreze cât mai natural în viața agricultorilor, eliberându-i de un efort considerabil. Ați început să vă faceți proviziile tehnice pentru recoltele de anul acesta? Dacă nu, știm locul ideal pe care ați putea să îl vizitați.

 

Unde găsiţi acest loc?

Pentru că, cei de la NHR Agropartners, pun nevoile fermierilor pe primul loc, îi găsiți la târgul AgriPlanta – RomAgroTec, cea mai mare expoziție agricolă, în câmp, ce va avea loc lângă comuna Fundulea, județul Călărași. Utilajele pe care le vor pune la dispoziția dumneavoastră vor fi expuse pe o suprafață de peste 2500 de mp., pentru orice tip de fermă (mică, medie, mare) și domeniu agricol (vegetal, zootehnic, viticol, pomicol, legumicol, floral). Ca şi vizitator te poţi înscrie online gratuit.

 

De ce veți beneficia?

Anul acesta vor avea un magazin de unde se pot cumpăra piese de schimb pentru utilajele agricole și diverse obiecte promoționale la prețuri speciale, oferte financiare personalizate și o echipă de specialiști care să vă îndrume.

Și pentru a avea parte de distracție, concursurile de îndemânare pentru fermieri și caricaturile digitale vor fi nelipsite. Iar dacă prichindelul dumneavoastră vrea să descopere de la cele mai fragede vârste cum să calce pe urmele părinților, există o zonă special amenajată pentru copii, unde vor avea parte de picturi pe față.

 

Când va avea loc?

Cea mai dinamică expoziție agricolă, însoțită de cele mai noi tendințe în tehnologia agricolă, demonstrații cu mașini agricole cu mii de cai putere în condiții reale – de câmp, și cele mai noi tendințe în creșterea animalelor, va avea loc între 16 și 19 mai 2019.

 

Ce utilaje veți găsi expuse la standul NHR Agropartners?

Începem prin a vă spune că standul NHR Agropartners este amplasat în partea din stânga a intrării în expoziție și vă pune la dispoziție o gamă largă de utilaje, la prețuri accesibile oricărui buzunar.

Pentru că fermierii iscusiţi se preocupă din timp de culturile sale, a venit momentul să îşi facă proviziile tehnice pentru următoarele anotimpuri. Cum ar fi toamna, când se valorifică la maximum terenurile și se ară pentru primăvară, astfel că tractoarele Deutz Fahr (una dintre vedetele târgurilor de profil) sunt mai mult decât bine venite. Pentru ca pământul să acumuleze și să conserve apa, astfel încât, să fie facilitată descompunerea și absorbția substanțelor nutritive, tractoare de diferite serii vă pot veni în ajutor. Tractoare Deutz Fahr seria 9 – DF 9340 TTV Warrior de 316 cai putere; seria X720 – DF X720 de 260 de cai putere; seria 7 – DF 7250 de 237 de cai putere; seria 6: DF 6215 de 201 cai putere, DF 6155 de 149 cai putere, DF 6140 de 130 de cai putere; seria 5 – DF 5125 de 120 de cai putere, seria 5G: DF  5110 G LS de 101 cai putere, DF 5115 G GS echipat cu încărcător frontal Hydrac; seria 5 DF/DS: DF 5105 DF și DF 5105 DS de 97 de cai putere, specializate pentru vii, livezi, grădinărit sau activități municipale; seria 4 – DF 4080E de 75 de cai putere, pentru lucrări speciale fără cabină; AgroKid de dimensiuni mici, ideal pentru aplicațiile unde tractoarele mari nu încap. Alte tractoare prezente la stand vor fi: JCB Fastrac 8330 şi 4220 de 348 cai putere respectiv de 217 cai putere.

După cum știm, toamna, acțiunile fermierilor trebuie să se îndrepte și asupra combaterii dăunătorilor, temperaturilor scăzute din timpul iernii, umidității scăzute, care afectează în special cerealele. Pentru ca toate aceste acțiuni de îngrijire a semănăturilor de toamnă să se realizeze în cele mai bune condiții, trebuie să aveți la îndemână cele mai bune utilaje, precum semănătorile, care să vă ajute să introduceți semințele în sol la o adâncime constantă, repartizându-le uniform: Poettinger Vitasem 402 de 4 m. și Terrasem C6 Artis dotată cu un sistem de operare inteligent; semănătoarea de plante prășitoare Sfoggia Sigma 5-8/70 pentru porumb și floarea soarelui, grapele cu discuri pentru prelucrarea solului de la Poettinger: Terradisc 10001 T (prezentată în premieră la o expoziţie în România)şi Terradisc 6001T; de la Dal-Bo – AXR-H 400 de 4 m. cu adâncime de lucru ajustabilă hidraulic şi plugurile Poettinger Servo 25 și Servo 45M de 3, respectiv 6 trupițe; şi combinele pentru cereale Deutz Fahr: DF C6205 TS de 230 de cai putere, DF C7206 TS de 320 de cai putere, DF C9306 TS de 363 de cai putere; combina autopropulasată de recoltat struguri Gregoire G8.; cultivatoarele de la Einboeck: Vibrostar 4-390 şi 4-810; de la Sfoggia, Thema 8/70.

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Cum vă doriți să aveți recolte roditoare și producții ridicate și vă întrebați cum ați putea să le depozitați în cele mai bune condiții, încărcătoarele cu braț telescopic vă pot sări în ajutor: JCB TM 320 ce poate ridica până la 5,2 metri 3,2 tone, JCB 403 Agri Mini ce poate ridica până la 2,5 tone, JCB 427 HT Agri ce poate ridica până la 13,9 tone, JCB 525-60 Agri Plus ce poate ridica până la 6 metri 2,5 tone, JCB 531.70 Agri ce poate ridica până la 7 metri 3,1 tone, JCB 541.70 Agri ce poate ridica până la 7 metri 4,1 tone, JCB 536-50 Agri ce poate ridica până la 5 metri 3,6 tone, JCB 435S de 230 de cai putere, ce poate ridica până la 14,3 tone. Fiecare dintre aceste încărcătoare sunt dotate cu diverse accesorii pentru a acoperi o gamă cât mai variată de cerinţe.

Dar cu mult înaintea sosirii toamnei, agricultorii pricepuți știu că erbicidarea şi fertilizarea deține un rol important în dezvoltarea optimă a cerealelor. Prin aplicarea corectă a îngrășămintelor pentru sol, culturile își pot dubla sau tripla volumul, însă, ca acest lucru să se petreacă, ar trebui să luați în calcul și; o mașină de erbicidat tractată Hardi: Ranger Eagle cu un rezervor soluție de 2500 de l și o rampă de 18 m, Navigator Eagle cu un rezervor soluție de 3000 de l. și o rampă de 24 m.; dar și o mașină de erbicidat autopropulsată Hardi Alpha Evo Twin cu un rezervor soluție de 4100 l și o rampă de 24 de m. De asemenea, și o mașină de împrăștiat îngrășăminte Bogballe: M35 Plus, L1 Plus, L2W Plus, M60W-Plus, toate cele patru mașini beneficiază de o capacitate de aruncare a îngrășământului de până la 650 de kg/minut.

Dar înainte de a păși în sezonul recoltelor, fermierii trebuie să țină cont de faptul că bogățiile pământului, cum sunt grâul, secara, orzul sau alte cereale sunt gata să fie culese din vară, organizate pe baloți pentru a fi ușor transportate și depozitate. Astfel că utilajele care ar putea să vă ajute sunt presele pentru baloți cilindrici – Deutz Fahr Fix Master 119, dar și presele pentru baloți paralelipipedici: Deutz Fahr BigMaster 5712 OmniCut și Paksan Super Yunus.

Dacă vă doriți să tocați cât mai eficient resturile vegetale, precum cocenii de porumb, tulpinile de floarea-soarelui, rapița sau miriștea de grâu, cu un consum redus de combustibil, un tăvălug poate fi soluția optimă: Dal-Bo Maxicut 600, Dal-Bo MiniMax Roller 6.3, Dal-Bo Rower Roll 12.3 m sau un tocător de resturi vegetale: Muething Shredder MU-H 220 și Shredder MU-M 280.

Printre mașinile pe care le veți găsi la standul nostru și își vor găsi întrebuințarea în fermele dumneavoastră, se numără și mașina de întors fânul Poettinger Hit 6.61, un scarificator Dondi 807, o cisternă de apă Palazoglu de 4000 litri, un tambur de irigații Beinlich Primus 2500, o remorcă de împrăștiat gunoiul de grajd de 8000 de kg Palazoglu, o remorcă de transfer Guestrower și două remorci de transport Brantner.

Deasemenea la stand va fi expus un model de staţie de demineralizare şi reglare a PH-ului apei pentru tratamentele fitosanitare HIDRO-AFE de la firma AGRI France Environnment. Folosind tehnologia HIDRO-AFE se reduce doza de produse fitosanitare, creşte eficienţa tratamentului rezultând o acţiune rapidă asupra culturii.

Având expuse spre comercializare toate utilajele de care orice fermier are nevoie pentru pregătirea terenului, deținem certitudinea că agricultorii români vor creşte randamentul recoltelor din România.

Specialiștii NHR Agropartners vă așteaptă nerăbdători să dați mâna pentru ani roditori!

În prezent NHR Agropartners  deţine o reţea de 13 filiale care oferă gamă complexă de produse şi servicii: vanzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii, mai mult de 230 de angajati şi în portofoliu mărci de top distribuite exclusiv cum ar fi DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck pentru a numi doar câteva dintre acestea. În activitatea NHR Agropartners pilonii de bază îi reprezintă stabilitatea şi sustenabilitatea, respectful faţă de client, încrederea în relaţiile construite, seriozitate şi cu certitudine, perspectiva în viitor.