IPSO Agricultură aduce la INDAGRA 2019 utilaje performante

Print

În perioada 30 Octombrie – 3 Noiembrie 2019, compania IPSO Agricultură vă așteaptă la INDAGRA – Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, eveniment organizat în centrul expozițional ROMEXPO, București.

În acest an specialiștii IPSO Agricultură vă așteaptă într-o locație nouă, fiind mult mai ușor de reperat în cadrul târgului de la Romexpo. Poziționați aproape de intrarea A, compania va expune cele mai reprezentative utilaje aparținând mărcilor consacrate: John Deere, Kuhn, Manitou, Bauer dar și echipamente Pellenc pentru viticultură. Utilajele expuse și construcția prevăzută cu elemente inedite vor completa experiența vizitatorilor la INDAGRA. Specialiștii de produs au gândit o serie de promoții și campanii ce vor fi active pe perioada târgului.

Flota de utilaje ce va fi expusă la INDAGRA cuprinde 3 modele de tractoare John Deere 5100M, John Deere 6135M și John Deere 6195R, combina John Deere T660i, semănătoarea Kuhn Maxima 3TS, distribuitorul de îngrășăminte AXIS 30.2W, tamburul pentru irigații Bauer Rainstar A1 și un încărcător telescopic Manitou MLT 737+Premium. În interiorul standului pot fi testate uneltele pentru viticultură Pellenc. De asemenea, pentru cei care se ocupă de grădinărit, dar și cei ce au grijă de gazonul lor, la standul celor de la IPSO Agricultură vor fi expuse mașinile de tuns gazonul John Deere RUN41, RUN 46 și tractorașul pentru gazon John Deere X166R.

„INDAGRA reprezintă evenimentul ce marchează sfârșitul de toamnă, dar și momentul în care cei mai mulți dintre fermieri au cam încheiat activitățile în câmp. Este și momentul potrivit pentru noi să ne întâlnim cu partenerii și clienții noștri, să facem împreună un bilanț al anului ce tocmai se încheie. Împărtășim experiențe cu fermierii noștri, vedem ce a mers bine și ce poate fi îmbunătățit. Încercăm să identificăm împreună ce achiziții sunt prioritare pentru anul următor și să anticipăm ceea ce își doresc. Ne întâlnim în fiecare an la INDAGRA cu cei care au ales tehnica pusă la dispoziție de IPSO Agricultură, dar și cu cei care vor să opteze pentru serviciile noastre. Prezența la acest eveniment agricol este extrem de importantă și reprezintă un angajament – suntem alături de fermieri și suntem pregătiți să răspundem tuturor nevoilor lor, fie că este vorba de achiziția de utilaje sau echipamente noi sau second-hand, fie că este vorba de service și piese de schimb sau digitalizarea activităților din fermă. Pentru această ediție de INDAGRA ne-am schimbat puțin poziționarea în cadrul expoziției, astfel încât fermierii să ajungă mult mai rapid la noi. Vom fi așezați foarte aproape de poarta A unde vom expune tractoare cu puteri de la 100 CP și până la 195 CP, combina John Deere din seria T, semănătoare și distribuitoare de îngrășăminte Kuhn, încărcătoare telescopice Manitou, echipamente pentru viticultura Pellenc, precum și echipamente pentru întreținerea gazonului John Deere și tamburul Bauer pentru irigații” – a declarat Gabriela Dumitru, Specialist Comunicare în cadrul IPSO Agricultură.

 

Digitalizarea – viitorul agriculturii

Roboții în agricultură nu mai sunt o noutate, un tractor cu ghidare automată prin satelit sau o combină cu un sistem interactiv de ajustare a setărilor contribuie în mod hotărâtor la confortul operatorului și la creșterea productivității în fermă. În mod cert lucrurile vor evolua foarte mult în această direcție, John Deere investește mai bine de 5% din cifra de afaceri în inovare, căutând în permanență soluții pentru a îmbunătăți activitatea agricolă.

John Deere împreună cu IPSO Agricultură le oferă fermierilor un pachet de servicii FarmSight ce înglobează un ansamblu de sisteme inteligente de la ghidarea prin satelit, la urmărirea limitelor solelor și până la diagnosticarea proactivă a unor defecțiuni și notificarea proprietarului cu privire la defecțiunea ce urmează să se manifeste în perioadă următoare.  Pachetul FarmSight contribuie la eficientizarea activității și reducerea timpilor morți, atunci când utilajul staționează din cauza apariției unor defecțiuni.

„La IPSO Agricultură am înțeles că o afacere nu este încheiată atunci când utilajul este livrat la poarta fermei, în realitate abia atunci punem bazele unei relații de lungă durată. Suntem alături de fermieri în orice moment, oricând. Avem o echipă de peste 130 de tehnicieni și peste 100 de mașini echipate să intervină pentru reparații, direct în câmp. Ne străduim să acoperim nevoile fermierilor în așa fel încât, indiferent că își doresc să achiziționeze un tractor, o semănătoare, un plug sau o combină să rămânem prima lor opțiune”, susține specialistul companiei.