Participare NHR Agropartners la Agraria 2019

NHR Agropartners la Agraria 2018 1

Primăvara fermierii vrednici încep să investească în utilaje de calitate care să le asigure recolte roditoare. Și cum recoltele bogate se pregătesc din vreme, atunci și resursele tehnice trebuie găsite în timp util pentru a ușura munca agricultorilor. Și dacă întreaga automatizare este menită să reducă eforturile fizice și să înregistreze culturi productive, de ce să nu vizitați târguri de profil?!

Un astfel de eveniment este Agraria, expoziția emblematică, ce se desfășoară în „inima” Transilvaniei şi care are loc în parc industrial Tetarom III, localitatea Jucu, județul Cluj, între 11 și 14 aprilie.

Și pentru că recoltele nu trebuie lăsate la voia întâmplării iar lucrurile e bine să fie planificate din vreme, utilajele care să vă ajute anul acesta trebuie achiziționate devreme. Pentru că toamna nu se numără doar elevii, ci și tractoarele de pe câmp, cele ale fermierilor care își doresc culturi fertile și în anul ce urmează. Și pentru că agricultorii iscusiți știu că după culegerea recoltelor, pentru a valorifica la maximum terenul, acesta trebuie arat, vor căuta cele mai eficiente tractoare. Astfel încât, pământurile lor vor avea timp suficient să acumuleze și să înglobeze apa, iar substanțele nutritive să fie pe deplin absorbite. Vedetele de la standul NHR Agropartners vor fi și anul acesta tractoarele Deutz Fahr modele:  9340 TTV Warrior – de 316 cai putere, 7250 TTV – de 237 cai putere, 6215 – 201 cai putere, 6155 & 6140 PowerShift – 149 respectiv 130 cai putere,  5100 G LS – 92 de cai putere, DF 4080E – 75 de cai putere.

De asemenea, un alt lucru cunoscut care se realizează pe timpul toamnei ține de îngrijirea semănăturilor. Dezvoltarea propice a culturilor însămânțate toamna se face dacă solului nu îi lipsește o cantitate importantă de apă, dăunătorii sunt combătuți, iar semănăturile se fac în condiții optime, dispunând de cele mai bune utilaje. Astfel de utilaje sunt cele pe care dealerul de utilaje agricole NHR AgroPartners vi le pune la dispoziție la acest târg, printre care se numără semănătoarea mecanică pentru cereale păioase Poettinger Vitasem 402 ce cuprinde 3 sisteme de semănare pentru toate tipurile de semințe, combina de cereale Deutz Fahr Seria C 6205 de 230 de cai putere, compactă și fiabilă.

Iar dacă vă doriți să tocați cât mai eficient resturile vegetale, precum cocenii de porumb, tulpinile de floarea-soarelui, rapița sau miriștea de grâu, cu un consum redus de combustibil, tăvălugul de 6 m Dal-bo MiniMax Roller este soluția optimă pentru dumneavoastră.

Dar până să intrăm în toamnă, agricultorii pricepuți știu că fertilizarea de primăvară deține un rol cheie în dezvoltarea propice a cerealelor. Prin aplicarea corectă a îngrășămintelor pentru sol, culturile se pot dubla sau tripla, însă, ca acest lucru să se petreacă, ar trebui să luați în calcul și o mașină de fertilizat Bogballe L1 Plus de 975 litri sau L2W Plus 2050 litri cu calibrator ZURF, o mașină de erbicidat tractată de 3000 l Hardi Navigator Eagle sau un cultivator de primăvară Einboeck Vibrostar 4-390 destinat în special solurilor ușoare, medii și pietroase.

Iar vara, bogățiile pământului, cum sunt grâul, secara sau orzul, gata să fie culese, alături de alte cereale, este important să le organizați pe baloți pentru a fi ușor transportate și depozitate. Astfel, o presă pentru baloți Deutz Fahr Fixmaster 119 pentru baloți cilindrici cu diametru de 1,25 m. și un încărcător cu braț telescopic JCB LOADALL 536-60 AGRI ce poate ridica până la 3,6 tone la o înălțime de 6,2 m. v-ar fi de un real ajutor.

Pentru achiziția de utilaje agricole NHR Agropartners va avea oferte de finanțare atractive și prețuri promoționale valabile pe perioada târgului.

Unde găsiți specialiştii NHR AGROPARTNERS SRL atunci când v-ați luat un moment de respiro de la muncile câmpului și vă pregătiți să stați puțin la umbră după muncile câmpului de primăvara? Vor fi la standul E1 din cadrul Agraria Transilvania, Parc Industrial Tetarom III Localitatea Jucu, județul Cluj, între 11 și 14 aprilie.

În cadrul expoziţiei, Tractorul Deutz Fahr 5100 G GS, de 97 cai putere,  te aşteaptă pentru a-ţi testa abilităţile în manevrarea tractoarelor în cadrul acţiunii “Tractor şi tractorist”.

De ce să veniți? Veți descoperi soluții adaptate fermei dumneavoastră, oferite de specialiștii în zootehnie, dar și demonstrații cu mașini agricole. Fermierii pot participa la prezentări, lansări de produse, seminare și conferințe pe teme agricole și vor fi expuși la soluții inovative mecanizate.

Specialiștii NHR Agropartners vă așteaptă nerăbdători să dați mâna pentru ani roditori!

În prezent, NHR Agropartners  deţine o reţea de 13 filiale care oferă gamă complexă de produse şi servicii: vanzare utilaje agricole şi piese de schimb, ateliere de reparaţii şi echipe mobile de intervenţii, mai mult de 230 de angajati şi în portofoliu mărci de top distribuite exclusiv cum ar fi DEUTZ-FAHR, Poettinger, Hardi, Bogballe, Sfoggia, Einboeck pentru a numi doar câteva dintre acestea. În activitatea NHR Agropartners pilonii de bază îi reprezintă stabilitatea şi sustenabilitatea, respectful faţă de client, încrederea în relaţiile construite, seriozitate şi cu certitudine, perspectiva în viitor.