Business Press Agricol

Actualitate

Kongskilde a vândut primul utilaj Stonebear

iulie 14, 2017 by admin in Actualitate, Tehnica agricola

stonebear

Compania Kongskilde a adus în premieră pe piaţa din România şi a vândut echipamentul inteligent Stonebear. Acest utilaj, destinat îndepărtării şi colectării pietrelor într-o singură trecere de pe terenurile agricole, a fost prezentat încă de la finele anului trecut în revista Business Press Agricol. Stonebear reprezintă soluţia ideală pentru fermierii care deţin sole cu mult bolovăniş, dar şi pentru cei preocupaţi să-şi protejeze utiliajele agricole deţinute în parc.

“Echipamentul este pe cât de ingenios, pe atât de eficient. Stonebear oferă o capacitate de colectare mare, fiind prevăzut cu un buncăr generos şi un sistem hidraulic special de descărcare ce face posibilă deversarea conţinutului direct în remorci. Fiind echipat cu avelope speciale, acest echipament face posibilă utilizarea colectorului chiar şi în terenurile cultivate, ca urmare a unui grad de compactare redus. Stonebear a fost conceput în principal pentru activităţi agricole, însă şi-a dovedit eficienţa şi versatilitatea în mai multe arii de activitate.

Fermierii ce deţin sole cu mult bolovăniş aleg soluţia Kongskilde Stonebear pentru a proteja utiliajele agricole deţinute cât şi pentru a curăţa în mod eficient solul de reziduuri, cum ar fi pet-urile, rădăcini de dimenisiuni mici şi medii etc. Cele mai bune rezultate sunt obţinute în condiţiile unui sol uscat şi cultivat. Stonebear este proiectat pentru a fi operat de căte un tractor şi un singur operator, asigurând atfel costuri operaţionale reduse, eficienţă ridicată şi rezultate excepţionale.

Primul echipament Kongsilde Stonebear a fost livrat în România la ferma V&G Oil din Judeţul Vrancea. Modelul ales de către fermier este SB 5200, cu o lăţime de lucru de 5,2 m, buncăr cu o capacitate de 1,8 m³, anvelope cu dimensiunea de 500/60 x 22.5, monoax”, a precizat Andreea Andrei Drăguşin, Sales Manager România, Republica Moldova şi Bulgaria, pentru Business Press Agricol.