Platforma Mall Ţărănesc le permite producătorilor români să-și comercializeze produsele direct către clienți!

targ-aroalimentar-fructe-legume-24-678x381

Conform comunicatului Asociației Creștem România, platforma Mall Tărănesc, care le permite producătorilor români să-și comercializeze produsele direct către clienți a devenit disponibilă și pe mobil. Scopul aplicației este acela de a facilita contactul între micii producători locali și conumatorii care locuiesc în zona urbană, în special în aceasta perioadă de pandemie. La ora actuală, pe site s-au înscris peste 1.300 de mici producători agricoli, care și-au pus deja la vânzare produsele agricole.

„Platforma își propune să dezvolte un ecosistem în care micul gospodar sau micul antreprenor din mediul rural să poată găsi soluții pentru a ajunge pe mesele clienților. După lansarea Harții Gospodarilor, componentă care dă o dimensiune geografică reală şi clară, site-ul Mall Țărănesc vine să completeze profilul gospodăriei și să genereze un mecanism de interacțiune între cei ce doresc să vândă și cei ce doresc să cumpere”, se precizează în comunicatul asociaţiei.

Pe această platformă, utilizatorii pot introduce informații precum certificatele de producător, autorizațiile sanitar-veterinare, certificate eco/bio și alte documente prin care pot atesta calitatea produselor comercializate.

Mai mult, producătorii au posibilitatea de a chema direct din aplicație curierul, pentru a prelua și livra produsele.