Syngenta recomandă produse prietenoase

ionut nae 800

De vorbă cu Ionuţ Nae, Marketing Manager pentru protecţia plantelor, porumb şi oleaginoase România şi Republica Moldova, Syngenta

 

Care au fost problemele în cultură până la această dată şi ce tehnologie recomandă Syngenta?

În funcție de zonarea geografică, semănatul porumbului s-a realizat pe fondul unui deficit de apă considerabil, primele ploi semnificative făcându-și apariția spre sfâşitul lunii aprilie. În multe zone atacul răţioşoarei porumbului a creat probleme serioase, fermierii fiind nevoiți să combată în vegetație acest dăunător atât de periculos.

Syngenta propune ca soluție de corecție Karate Zeon®, cu tehnlogia unică Zeon care face diferența. Diferențele mari de temperatură dintre zi și noapte au afectat porumbul în foarte multe situații, deja este al treilea an la rand când ne confruntăm cu această situație.

Nu în ultimul rând, răsărirea eșalonată a dicotilelor și gramineelor a îngreunat aplicarea erbicidelor pentru un control cât mai ridicat. Syngenta recomandă erbicidul Elumis®, o soluție prietenoasă, cu spectru larg de acțiune și flexibilitate în aplicare. #E dovedit!