Claudiu NOVAC, promovat de la Junior la Consultant în Agxecutive

Foto agxecutiv

Claudiu NOVAC este promovat astazi, 29 octombrie, dintr-o pozitie de Junior la functia de Consultant cu drepturi depline in Agxecutive, dupa un an de activitate intensa si probanta in cadrul companiei. Inceputa cu un internship, colaborarea dintre Claudiu si firma se traduce astazi prin implicarea « full time » a primului in toate proiectele de recrutare executiva si consultanta tehnica, unele dintre ele cu grad inalt de dificultate, inclusiv cu operatiuni in teren si ferme.

Fondatorul Agxecutive, Florin CONSTANTIN, a declarat: „Succesul profesional al lui Claudiu, cresterea lui constanta din toate punctele de vedere in compania noastra, demonstreaza ca in agricultura romaneasca ne putem baza pe noua generatie. El a dovedit un inalt grad de adaptare la nou, capacitati mari de a invata si aplica metodologiile noastre, o ascultare temeinica a nevoilor beneficiarilor nostri, creativitate in derularea misiunilor incredintate si, nu in ultimul rand, focus, motivatie, caracter si loialitate. Ne bucuram sa il avem pe Claudiu in randul nostru zi de zi si acum invatam impreuna sa fim mai performanti.”

Claudiu NOVAC este brailean, specializat in agronomie si resurse umane, cu un parcurs academic la USAMV Bucuresti, Facultatea de agricultura. Pasionat de sport, politica si intelligence, el vorbeste limba engleza si este un utilizator avansat de Photoshop pe care il foloseste in campaniile de marketing interne pe care le gestioneaza. Claudiu poate fi contactat direct de companiile in cautare de noi talente sau de candidatii motivati sa isi gaseasca noi oportunitati de cariera la claudiu.novac@agxecutive.com sau mobil 0743488022.

Agxecutive este o companie de consultanta strategica integrata, cu focus pe resursele umane, dedicata de peste 4 ani exclusiv sectorului agroalimentar din Romania si regiunea Marii Negre. Compania a recrutat si format peste 200 de profesionisti ai agribusiness-ului, servind cu succes peste 40 de companii, 95% dintre ele multinationationale, cu o cifra de afaceri globala cumulata depasind 125 miliarde de euro. Mai multe detalii pe www.agxecutive.com .